Thuis op orde

Logo Reset by Liek_Adelle-verkleindVind je het ook zo leuk om alles te bewaren? Of heb je gewoon geen tijd om op te ruimen? Zijn je kasten en laden overvol en kan je niets meer terugvinden? Staan de verhuisdozen al veel te lang dicht in een ongebruikte kamer die je zo graag als kantoorruimte zou willen gebruiken?

Herkenbaar? Geen stress, ik kan je hierbij helpen!

Samen bekijken we de kast, de schuur, de zolder of het hele huis. We gaan alle spullen langs en bekijken wat weg kan en wat moet blijven. Ligt het op de juiste plek in het huis? Of is een andere plek handiger?

Het doel: een opgeruimd en geordend huis. Met als groot voordeel: geen hoofd vol meer met allemaal dingen die nog moeten gebeuren. Een opgeruimd huis geeft rust.

Opruimen hoeft niet te betekenen weggooien! Vaak bieden nieuwe opbergmogelijkheden uitkomst. Voor spullen die je niet langer wil bewaren zoeken we samen een goede bestemming. Je kunt dan denken aan verkoop via Marktplaats, de kringloopwinkel of een goed doel. Indien deze opties geen uitkomst bieden kan (alsnog) gedacht worden aan de prullenbak of het grofvuil

Financiën, Administratie, computer en mailbox
Je geld is halverwege de maand op, maar je hebt geen idee waaraan.
Je administratie bestaat uit een heleboel stapels op een vol bureau.
De inbox van je email is zo vol dat als je op zoek gaat naar dat ene belangrijke mailtje je altijd veel langer bezig bent dan je zou willen.

Huishouden op orde
Ben je vaak je sleutels kwijt?
Loop je wel eens afspraken mis omdat je hoofd te vol zit?
Ga je dagelijks naar de supermarkt voor extra boodschappen?

Ben je weinig gestructureerd of heb je te maken met bijzondere persoonlijke omstandigheden zoals een scheiding, burn-out, verhuizing of gezinsuitbreiding, dan is extra hulp om ‘de boel’ op orde te krijgen soms bijzonder fijn of zelfs nodig.

Als professional organizer help ik u overzicht te houden.Huis op orde

Ik help u ordenen, structureren en prioriteiten te stellen. Hierdoor wordt duidelijk wat u kunt veranderen in uw gewoontes en routines. Bij alles staan we even stil. Met als einddoel: een huishouden dat soepel en prettig verloopt.

Huis op orde

Huis op orde

Ervaring heeft geleerd dat mensen tot rust komen als hun huis opgeruimd is.

 

 

www.resetbyliek.nl | (0644) 54 83 95 | info@resetbyliek.nl