Wie is Liek van Reset by Liek

Pasfoto-CV1.jpg

Liek Woudenberg – Professional Organizer

Ik ben Liek Woudenberg en werk met veel enthousiasme als Professional Organizer /opruimcoach. Als (alleenstaande) werkende moeder van twee jonge kinderen weet ik wat het is om een baan met een gezin te combineren. De kunst is de balans te vinden tussen wat je wilt doen, wat je kunt doen en wat je uiteindelijk doet. Ik voel me prettig in een opgeruimd en geordend huis waar alles een vaste plek heeft. En ik zorg ervoor dat mijn werkzaamheden zo gepland zijn dat ik rust, ruimte en overzicht houd!

Soms hebben mensen, om welke reden dan ook, een helpende hand nodig. Die helpende hand wil ik graag zijn. Mijn sterke punt is organiseren. Opruimen en structuur aanbrengen: ik vind het leuk om te doen! Daarnaast ben ik praktisch en oplossend ingesteld en bovenal een doener.

In de functies die ik de afgelopen 20 jaar heb uitgevoerd, was ik al gewend om samen met en voor anderen situaties te analyseren, te structureren en te organiseren. Als Professional Organizer doe ik in feite hetzelfde, maar dan één op één en vanuit mijn eigen bedrijf. Dat bevalt mij erg goed. Het is een boeiend vak, elke cliënt en elke opdracht is uniek. Het geeft mij grote voldoening om mensen helemaal te zien opbloeien als zij de rode draad weer zien.’

De visie en aanpak van Liek Woudenberg is erop gericht om de situatie van cliënten in korte tijd te verbeteren, zodat zij het verder weer zelf kunnen.

Na het volgen van de cursus ‘Professional Organizers’ bij de NBPO heb ik Reset by Liek opgezet. Ik gebruik nu mijn talenten en ervaringen om particulieren en bedrijven te ondersteunen.

www.resetbyliek.nl | (0644) 54 83 95 | info@resetbyliek.nl