Blog

Een ingedrukte pauzeknop

Met al mijn passie, heel veel enthousiasme, vol energie en vertrouwen besloot ik een jaar geleden om mijn droom niet langer te dromen. Maar om mijn droom een naam te geven ‘Reset by Liek’. Met  ‘Reset by Liek’ kan ik doen wat ik het allerliefste doe. Mijn kennis delen en door middel van mijn talenten en ervaringen iedereen, die mij hulp kan gebruiken, helpen daar waar ik kan. Totdat…

Totdat ik op 6 juni 2013, na 5 maanden bezoekjes afleggen bij de huisarts omdat mijn zoon last had van opgezette klieren, te horen kreeg dat mijn kind lymfeklierkanker heeft.

Wat er met ons gebeurde, is veel. Teveel om hier te benoemen. Een ding stond, in ieder geval – voor mij – vast. Alles, ook  ‘Reset by Liek’, moest maar even geduld hebben. Eerst moest mijn kind beter worden en dat was én is het aller allerbelangrijkste.

Met heel veel moeite heb ik 27 juni 2013 nog één blog geplaatst omdat ik ervan overtuigd was dat ik in ieder geval wel zou blijven bloggen. Helaas bleek zelfs dat mij niet te lukken. Mijn hoofd stond er niet naar. Al snel besloot ik om een andere blog te gaan schrijven, namelijk over het feit dat mijn kind kanker heeft en wat dat doet met hem, zijn broertje, mezelf en ons – de 3 musketiers -. De redenen waarom het bloggen een goed idee bleek te zijn waren: 1. iedereen die wilde weten hoe het met mijn kind en ons gaat, kan dat lezen op mijn blog; 2. er gebeurt zoveel dat ik nu al zeker weet dat we, als ik het niet had opgeschreven, nu al een heleboel vergeten was. Nu kunnen wij het allemaal, later als we groot zijn, nog een keer nalezen; 3. en als alleenstaande mamma vind ik het erg fijn dat ik een uitlaadklep heb. Het steunt mij en ons bovendien dat we vandaag, 24 oktober 2013, al bijna 14.000 viewers hebben. Ik voel me daardoor heel veel minder alleen.

Lieve lezer, dit soort van blogje had ik al veel en veel eerder willen plaatsen. Dat had ik ook veel aardiger van mezelf gevonden. Sorry, daarvoor! Zodra mijn kind weer helemaal beter, schoon en kankervrij is en wij ons leven weer enigszins op kunnen pakken, ga ik al mijn ervaringen, kennis, organisatie en andere tips weer met jullie delen. Mijn doel was, is en blijft ‘Kersverse alleenstaande ouders – met teveel hooi op hun vork – helpen een georganiseerd en warm thuis te creëren’.

Mocht je om welke reden dan ook een kijkje willen nemen van ons leven nu… neem een kijkje op Kanjerdavid.

Warme en stralende herfstgroet en graag tot ziens!

Reset by Liek | Liek

 

 

 

 

Leave a Reply